Wat kan ik voor je doen?

Ontzorg mij

Zit jij ook al zo lang tegen dat baby album aan te hikken? Komt het er maar niet van om een leuke slideshow van de afgelopen zomervakantie te maken? Heb je nog steeds een lege muur die schreeuwt om jullie mooiste gezinsfoto's? Laat mij je die klus uit handen nemen. Waarom zou je dat willen? 1. Dan komt het af, en snel ook 2. Ik werk met de beste fotolaboratoria samen om jou niet zomaar een album of afdruk te leveren, maar een album van topkwaliteit, helemaal naar jouw wensen samen te stellen. Diezelfde topkwaliteit kun je verwachten van de afdrukken, de wall art en de slideshows die ik voor je maak. Neem contact met me op om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Service, voordoen, samen doen, leren fotograferen, beter fotograferen

Leer het mij

Je hebt niet elke dag een fotograaf over de vloer. Maar aan memorabele momenten ontbreekt het natuurlijk nooit. Ik help je graag om op al die gewone dagen de bijzondere momenten vast te leggen. Zodat je zelf van kiekje naar herinnering kunt gaan. De makkelijkste stap: meld je dan hieronder aan voor mijn magazine Inside, dan ontvang je ieder kwartaal nieuwe tips om beter te leren fotograferen, met camera of smartphone. Ik kom ook graag een keer bij je langs om in jullie eigen woonsituatie een keertje samen te fotograferen. Wat zijn goede standpunten? Waar kun je rekening mee houden? Welke keuzes maak je in bepaalde situaties? Binnenkort komt ook mijn training online om nog sneller stappen te maken in je eigen fotografie.

magazine Inside baby

Magazine Inside

Lees hem nu

Ieder kwartaal verschijnt een nieuwe editie van Inside. Met veel foto's, tips om zelf aan de slag te gaan en altijd een bij het seizoen passende aanbieding.