A day in the life

Day in the life fotografie zoals het bedoeld is: een hele dag vastgelegd met al jullie eigen routines: eten, badderen, spelen, sporten, kroelen, ruzie maken en weer goed maken en natuurlijk het verhaaltje voor het slapengaan. Maar ook jullie huis, auto en tuin zoals het nu is, de favoriete trui van je dochter en het leesboekje waar je zoon geen genoeg van kan krijgen. De hond die al een beetje grijs begint te worden, oma die even aan komt waaien en de vriendjes waar de kinderen nu mee buitenspelen. Dat lijkt nu zo  gewoon, maar de dingen kunnen zo snel veranderen. 

 

Tijdens een day in the life shoot ben ik een hele dag bij jullie. Thuis, op locatie of allebei. Ik draai een dagje mee in jullie gezin en ga met alles mee wat jullie op het programma hebben staan. Op die manier kan ik jullie fotograferen zoals jullie zijn. Zonder poseren, zonder opdrachten. Gewoon jullie.

 

Je hoeft niks anders te doen dan anders, niet in de lens te kijken, niet op te ruimen, geen nieuwe kleren (al ben ik met alle liefde je excuus voor een paar nieuwe schoenen hoor) en geen ingewikkelde kapsels te maken. Tenminste, als je dat anders ook nooit doet.