Lieve woorden

Zo fijn als mensen waarderen wat je doet! Als je twijfelt of een fotoshoot bij je thuis iets voor jou is, lees dan de reviews hieronder. Misschien helpt het je kiezen. Je mag altijd contact met me opnemen als je vragen hebt over mijn werkwijze of over welke shoot het beste bij jullie past.

Klik op de naam om het blog te lezen en meer foto’s te zien van deze reportage.

 

 

Elfie

De eerste telefonische kennismaking was warm en ontspannen, de kids en ik hadden er zin in! Een uur voordat ze zou komen toch opeens de zenuwkriebels; iemand kijkt een paar uur mee in je leven, hoe zouden de kids het vinden en wat nou als het helemaal niet leuk is….Meteen bij de eerste begroeting vielen die zenuwen van me af; wat een super gezellig warm mens is Melissa!! De kids liepen met haar weg en ze voelde meteen vertrouwd. Na een lekkere lunch en een praatje zijn wij ‘gewoon’ ons ding gaan doen terwijl Melissa foto’s maakte. Op een gegeven moment had ik niet eens in de gaten dat er plaatjes werden geschoten. Na een fijne middag afscheid genomen waarna ik vervolgens via mail goed op de hoogte werd gehouden van het proces. De foto’s zijn prachtig geworden❤️Echt zoals wij zijn en ik weet zeker dat onze militair hier uren naar gaat kijken en van gaat genieten. Melissa dankjewel voor deze heerlijke middag en het prachtige resultaat! 

 

Zomershoot fotoreportage strand gezin

Kim

Afgelopen zomer hebben we een fotoshoot met Melissa gehad voor haar project “Omdenkers”. Op ons vakantieadres in Nederlands is ze een dagje bij ons geweest. Het voelde meteen heel vertrouwd aan en we hebben voor het project een heel fijn en open gesprek gehad. Tijdens het maken van de foto’s konden we helemaal ons zelf zijn en deden we wat we altijd deden. Het resultaat van deze foto’s is dan ook een prachtige afspiegeling van een “gewone” vakantiedag met ons gezin.

 

Harriëtte

Ik ben niet zo van de foto’s van mezelf maar heb ervaren dat het heel waardevol kan zijn als je toch wat foto’s van jezelf met je gezin hebt voor een later moment. Ondanks dat ik het wel een beetje spannend vond was het vanaf moment één heel natuurlijk dat Melissa er was. Het was alsof we haar al langer kenden. Onze 3 kinderen waren ook meteen vertrouwd met Melissa. We hebben echt hetzelfde gedaan als we normaal gesproken zouden doen en daardoor zijn de foto’s ook echt en spontaan geworden. We zijn ontzettend onder de indruk van de prachtige foto’s, de mooie lichtinval en ze heeft momenten tussen mijn kinderen op de gevoelige plaat gelegd zonder dat ik dat had meegekregen. Melissa heeft echt passie voor fotografie en dat zie je terug in haar werk. Het boek is prachtig geworden, een hele mooie kwaliteit. Hier gaan we nog vaak in kijken en met een brede glimlach aan terugdenken. Ik ben erg dankbaar dat ik deze foto’s heb mogen krijgen en voor onze kinderen zal dit ook zeer waardevol zijn. Melissa hartelijk bedankt, we zijn je echt heel dankbaar!

Astrid

Dit was mijn eerste ervaring met Day in the Life fotografie. Omdat er niet geposeerd hoeft te worden, was zelfs mijn man enthousiast! Ook onze kinderen voelden zich verrassend snel op hun gemak bij Melissa. Hierdoor is het een hele mooie en pure reportage geworden van een ‘normale’ zondag met ons gezin. Kleine intieme momenten die het waard zijn om vastgelegd te worden. Met als eindresultaat een serie prachtige foto’s om nog heel lang te koesteren. Een fotoshoot om jezelf en je gezin te gunnen!

Voorbeeld Day in the Life fotoshoot reportage

Rianne

Echt super om zo’n mooie collage uit je dagelijks leven te hebben. We gaan zeker een paar foto’s inlijsten, dankjewel!

Gezinsshoot

Kim

Melissa is een geweldige fotograaf. Ze nam de tijd voor ons, wat heel fijn is met kleine kinderen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

Esmé

Wat een leuke ervaring! Mijn zoontje was al snel vriendjes met Melissa waardoor hij gewoon zijn gang kon gaan. Erg leuk eindresultaat en een keer foto’s waar ik zelf ook op sta. Bedankt en zeker een aanrader!