DSC_5441

Familieshoot bij Astrid, Ruud en kids

Op een zonnige zondagmorgen rijd ik naar het Belgische Poppel voor een familieshoot. Terwijl ik in de auto mijn spullen nog bij elkaar aan het rapen ben gaat de voordeur al open en word ik opgewacht door Astrid en twee enthousiaste kids. Frederique van 2 is nog een beetje verlegen, maar durft toch al te vertellen over haar knuffel. Floris van 4 is er helemaal klaar voor en staat in de showmodus. Na een kopje thee is het tijd om aan het badritueel te beginnen. De kleine dame zit lekker te spelen met een beetje shampoo en een lepeltje. Hoeveel heb je nodig om het naar je zin te hebben? Floris wil niet in bad. Hij wil veel liever onder de douche. Later blijkt waarom: hij heeft van papa geleerd om slidings te maken onder de douche, en dat wil hij me graag laten zien. Keer op keer kwam hij op zijn billen voorbij geschoven, zo grappig! Geweldig om te zien hoe snel de kinderen het goed vonden dat ik dichtbij kwam.

Intussen was papa Ruud er bij gekomen en gelijk tot “chef haartjes” gebombardeerd. Met een mooie staart voor de kleine dame en stoere gel voor de kleine man was het extra genieten van een heerlijk Brabants (Vlaams?) worstenbroodje en chocolademelk met slagroom.

Daarna was het tijd om naar buiten te gaan, we gingen lekker naar het bos met dit prachtige weer. Daar bleek ik niet de enige fotograaf: ook Floris had zijn camera meegenomen. Een houten dat wel. Maar je moet ergens beginnen toch?

Astrid en Ruud, dank voor een fijne ochtend!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *