Ondernemen doe ik met mijn hart, met wat ik doe wil ik de wereld een beetje mooier maken. En dat betekent voor mij dat ik soms ook dingen doe die ik heel belangrijk vind, zonder dat ik daar per se geld mee wil verdienen. Momenteel lopen er twee projecten tegelijk: Thuisfront en De Omdenkers.

Het project Thuisfront is voortgekomen uit mijn werk bij Defensie. Ik wilde heel graag wat extra’s doen voor die mensen die er voor ons allemaal staan als het nodig is. En wat kan ik doen? Ik kan foto’s maken. En dat ben ik gaan doen. Ik ben gezinsshoots gaan maken terwijl de militair op uitzending was. De militair krijgt in missiegebied een album opgestuurd van de kleine, maar o zo dierbare dingetjes die thuis gebeuren. De thuisblijvende ouder krijgt een mooie spiegel hoe goed hij/zij het toch maar doet samen met de kinderen.

fotoshoot gezin

Het project De Omdenkers komt voort uit de Corona crisis. Toen de eerste paniek om wc-papier en thuiswerken met het gezin wat gezakt was, gingen veel gedachten uit naar de geplande zomervakantie. Gaan we wel of niet? Binnen- of buitenland? Hoe kunnen we het anders doen, de teleurstelling van de gemiste reis naar Azië omdenken? Die creatieve oplossingen wil ik vastleggen en bundelen. Omdat ik geloof in de veerkracht van de mens. Omdat ik geloof dat uit tegenslag de mooiste ideeën kunnen voortkomen. Omdat ik geloof dat mooie ideeën tot vrolijkheid leiden. En omdat ik het iedereen gun zo vaak mogelijk vrolijk te zijn.

fotoshoot gezin

Voor beide projecten heb ik een aparte pagina gemaakt met meer informatie. Wil je meedoen? Leuk! Meld je dan aan via het contactformulier op de betreffende pagina.