A year in the life

Dit is een geweldige kans om een jaaralbum te maken, met alle seizoenen erin, alle mensen die belangrijk zijn voor jullie en misschien zelfs de vakantie. Je ziet je kinderen groeien en ook de activiteiten meeveranderen met de seizoenen en ontwikkeling van je kinderen. 

Dit geeft je de mogelijkheid om niet te hoeven kiezen wanneer je een shoot wilt. Nu kun je óók die oppasdag met opa en oma laten vastleggen, net als jullie ontbijtmoment op zondagochtend, een dagje strand of een sportwedstrijd va de kinderen. Net wat jullie willen.

Ik kom in een jaar tijd 4 keer 3 uur bij jullie langs. 

Na iedere shoot bewerk ik de foto’s en plaats ik ze op een online galerij, zodat je ze op groot scherm kunt bekijken, kunt downloaden en afdrukken kunt bestellen. Daarnaast krijg je toegang tot een app voor op je smartphone, zodat je de foto’s altijd bij je hebt en kunt laten zien. Na de laatste shoot stel ik een album samen van het hele jaar.

Baby’s eerste jaar

Dit pakket is een kans voor ieder gezin, maar zeker als er net een kleintje bijgekomen is.

Als je ziet wat een kindje op zijn eerste verjaardag allemaal al kan, kun je je haast niet voorstellen dat hij dat allemaal in een jaar tijd heeft geleerd. Ze ontwikkelen zich zo snel! Liggen ze eerst nog in een wiegje, voor je het weet zijn ze er uit gegroeid en beginnen ze de wereld te ontdekken. Rollen, tijgeren, zitten. Eerste hapjes en eerste stapjes. Niet alleen je kindje, maar ook het dagelijks leven van jullie allemaal verandert continu het eerste jaar. Het dagritme, maar ook de inrichting van je huis: gevaarlijke spullen steeds hoger buiten bereik, box wordt ingeruild voor speelhoek en een steeds grotere verzameling speelgoed en boekjes geven een duidelijk beeld van de fase waarin jullie je bevinden als gezin. Hoe leuk is het om daar later op terug te kijken?

De totale tijd van fotografie is 12 uur. Dit kunnen we in onderling overleg verdelen. Bijvoorbeeld Ieder kwartaal 3 uur. Maar misschien vind je het met een baby in huis wel leuk als ik vaker kom: iedere 2 maanden 2 uur.

Officieel houdt het eerste jaar natuurlijk op op de dag voor de eerste verjaardag. Maar wat zijn regels? Je kunt kiezen of je 12 of 14 uur wilt afnemen. De laatste shoot doen we dan op het verjaardagsfeestje. Want die eerste verjaardag, tja, dat is gewoon bijzonder!

magazine Inside baby

Magazine Inside

Lees hem nu

Ieder kwartaal verschijnt een nieuwe editie van Inside. Met veel foto's, tips om zelf aan de slag te gaan en altijd een bij het seizoen passende aanbieding.