Een vakantiefotograaf?

Ik ga op vakantie en ik neem mee…..een fotograaf!

Misschien niet het eerste waar je aan dacht toen je dit spelletje speelde in groep 8, maar na deze vakantie vraag je je af waarom je er niet eerder aan gedacht hebt. 

Want de vakantie is dé tijd om als gezin herinneringen te maken. Iedereen is er, er staan leuke dingen op het programma en jullie hebben maximale aandacht voor elkaar.

Niet voor niets worden er zoveel vakantiefoto’s gemaakt en zijn de vakantiealbums vaak goed vertegenwoordigd in de kast.

Hoe gaat het vaak?

Maar kijk eens in zo’n album. Op hoeveel foto’s staan jullie met het hele gezin? En als jullie er allemaal op staan, is het dan een geposeerde foto? Wie staat er het minste in? Ik denk dat jij dat bent, de fotograaf in huis. Maar is jouw rol in het gezin ook de minst belangrijke? Volgens mij niet. Verdienen je kinderen het niet om later te zien hoe jij met hen omging? Ik vind van wel.

Hoe kan het ook?

Wat zou je vinden van dit album: Iedereen is in gelijke mate vertegenwoordigd. Je ziet de de interactie tussen jullie als gezinsleden en jouw liefdevolle aai over de bol van de kleine.  Stoeien in het zwembad is van heel dichtbij weergegeven, waardoor je het idee hebt dat je middenin de actie zit. Net als papa die net op tijd 10 grijpgrage vingertjes weghoudt bij die warme bbq, je voelt het nu nog in je buik als je er aan terugdenkt. En niet te vergeten: de onderlinge blik van verstandhouding tussen paps en mams. Want hoe vaak verdwijnt dat niet naar de achtergrond? 

Een vakantiefotograaf!

En toch zijn het net die kleine dingen die de vakantie zo memorabel maken. Jullie die gewoon jezelf kunnen zijn. Zonder de hele tijd na te hoeven denken over waar je een foto van “moet” maken. Besteed jouw vakantie fotoreportage lekker uit en geniet met volle teugen van je gezin!

Ik ga graag een dag of langer met jullie mee. 

magazine Inside baby

Magazine Inside

Lees hem nu

Ieder kwartaal verschijnt een nieuwe editie van Inside. Met veel foto's, tips om zelf aan de slag te gaan en altijd een bij het seizoen passende aanbieding.