Jouw fotoshoot

Relax! 

Dit wordt de meest relaxte fotoshoot die je je kunt voorstellen: gewoon jullie, die doen wat jullie altijd doen. Een fotoshoot zonder poseren, zonder dat je je huis hoeft op te ruimen, zonder dat je je druk hoeft te maken om je kleding. Alleen maar jullie leven en jullie herinneringen, precies zoals jullie zijn. Een fotoshoot met jouw gezin, met alles erin wat jullie jullie maakt en waarvan je later denkt: ja, zo was het echt!

Kies uit een moment, een dag of een jaar uit jullie leven. Of natuurlijk de  fotoshoot op vakantie: ultiem genieten met je camera nog in je tas. 

Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden. Welke fotoshoot past het beste bij jou?

Wil je liever gelijk boeken? Of persoonlijk contact om te overleggen welke fotoshoot het beste bij jullie past? Neem dan contact met me op. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt.

 fotoshoot

Kies jouw fotoshoot

baby, newbornshoot, babyshoot, Project thuisfront, day in the life, gezinsfotoshoot

Moments in life

Baby’s eerste verjaardagsfeest? Een speciaal moment? Of gewoon een paar uur uit jullie leven rondom huis? Ik kom graag langs om die momenten te vereeuwigen.

Gezinsshoot, fotoshoot gezin, day in the life fotoshoot, fotoshoot kind

A day in the life

Een hele dag uit jullie leven, van ’s ochtends ontbijten tot ’s avonds tandjes poetsen en verhaaltje voorlezen. En alle leuke, mooie en grappige momenten ertussenin.

day in the life, fotoshoot kind, gezinsshoot, familieshoot,

A year in the life

Het eerste jaar van jullie baby of verschillende momenten als de kinderen groter zijn. Van zondagochtendontbijt en sportwedstrijd tot oppasmiddag van opa en oma. Iedere fotoshoot is mogelijk. En na afloop ontvang je alles in één album verzameld.

vakantie, vakantieshoot, fotoshoot vakantie, fotoshoot strand

Vakantie

Hét moment bij uitstek om mij uit te nodigen. Vakantieherinneringen zijn herinneringen voor het leven. Ook voor jou. Dus laat je camera in je tas en geniet van je gezin. Ik maak de foto's en leg jullie herinneringen vast voor het leven.