Familiefotografie: Day in the Life

Leg het echte leven vast:
jullie verhaal op zijn allermooist

Je kent het gevoel wel: je rent van het werk naar huis, probeert de kinderen op tijd naar school en sport te krijgen, en dan ook nog even tijd vinden voor jezelf en je partner. De dagen vliegen voorbij en soms lijkt het alsof je nauwelijks tijd hebt om stil te staan en echt te genieten van deze bijzondere tijd in jullie leven. Je maakt foto’s van de kinderen, een telefoon vol. Maar waar ben jij op die foto’s? Ja, selfies genoeg met de kinders, maar heb je ook foto’s van de dagelijkse momenten? Waarop je boekjes leest, tandjes poetst en kroelt met de kinderen? Ofwel, foto’s van momenten waarop je echt mama bent? Niet veel denk ik, want jij bent de gezinsfotograaf. Naast al die andere rollen die je al hebt. Geef het een dagje uit handen, een dag waarop jij mama bent en ik de gezinsfotograaf. Dan kun jij je volledig richten op je gezin en zorg ik dat die bijzondere momenten nooit verloren zullen gaan, maar prachtig worden vastgelegd.

Melissa is nu twee keer bij ons thuis geweest voor een Moments in Life gezinsshoot en het zijn de fijnste fotoshoots die we als gezin hebben gehad. Geen druk, geen opsmuk, Melissa komt langs en legt ons leven vast zoals het is. Het is heel fijn en bijzonder hoe snel het vertrouwd en gemakkelijk is met haar erbij. De albums zijn prachtig en komen nog vaak uit de kast voor een terugblik. De andere fotoproducten die we bij haar hebben besteld zijn van heel mooie kwaliteit. Melissa komt vast nog een keer bij ons terug!
Marjolein
Moments in Life Reportage
Fotograaf gezinsfotograaf Melissa Muilwijk

Je bent echt niet de enige…

Als gezinsfotograaf help ik gezinnen zoals het jouwe om de magie van het alledaagse vast te leggen. Want juist in die kleine momenten – de ontbijttafelchaos, de knuffels voor het slapengaan, en de schaterlachjes in de achtertuin – zit de ware schoonheid van het gezinsleven. Ook als moeder weet ik hoe snel het gaat met die kleintjes die ineens niet meer klein zijn. Ik fotografeer me suf, maar ik sta er zelf bijna nooit op. Zoals zo veel moeders… Terwijl jij zo belangrijk bent in het leven van je kinderen. Laat me je helpen. Ik ben Melissa Muilwijk, al meer dan acht jaar professioneel gezinsfotograaf en een echte verhalenverteller. Het liefst met beeld en geluid. Het is geweldig om het verhaal van jullie leven te mogen vertellen met de foto’s die ik voor jullie kan maken. Zodat je kinderen later ook zien hoeveel er van ze gehouden werd en wordt. En jullie kunnen zien hoe geweldig jullie het doen als ouders. Want dat doen jullie!

Onlangs heeft Melissa bij ons thuis foto’s gemaakt. Ik ben zelf fotograaf, en dat betekent dat ik ook in ons gezinsleven vrijwel altijd degene ben met camera in de hand, en dus vaak zelf niet op de foto sta. Dat is de reden dat ik Melissa heb uitgenodigd. Als de kids later groot zijn, wil ik dat ze in de foto’s ook zien hoe mama ze verzorgde, knuffelde, met ze speelde. Heel mooi om in de foto’s de ‘’gewone’’ momenten terug te zien, die Melissa vanuit gave perspectieven heeft gefotografeerd. Je ziet de relaties onderling terug, en de dingen die zo typerend zijn voor onze kinderen. Ik heb foto's terug gekregen waarbij ik zelf eindelijk eens mee doe in het gezin. Ze zijn me heel dierbaar!
Ingeborg
Moments in Life Reportage

Wat is een Day in the Life fotoreportage?

Een Day in the Life fotoreportage is precies wat het zegt: een volledige dag vastgelegd in prachtige, authentieke foto’s. Geen geposeerde kiekjes, maar echte, ongefilterde momenten van jullie dagelijks leven. Van de vroege ochtend tot het moment dat de kinderen hun oogjes dichtdoen. Het is een reportage waarbij ik jullie zo veel mogelijk uit handen neem, je hebt al genoeg te doen. Dus, ik kom bij jullie thuis (of waar jullie ook zijn op dat moment) en vanaf dat moment loop ik de hele tijd met jullie mee. Maar dan ook echt. Mijn gezinsreportages verlopen altijd volgens de vijf stappen die ik hieronder beschrijf:

1. Intake

Graag spreek ik jullie al een keertje voordat we de fotoshoot gaan doen. Fijn om alvast de namen en de gezichten te kunnen koppelen, maar vooral ook voor jullie fijn: je gaat me in je huis toelaten. Ik ga dingen horen en zien die veel mensen niet te zien krijgen in jullie huis. Dan wil je weten wie ik ben. Dat zou ik zelf ook willen. Dus daar neem ik de tijd voor. Ook voor de kinderen is het fijn om alvast een beetje te weten wie er langskomt, wat ik kom doen en welke favoriete knuffel ze me willen laten zien.

2. De gezinsshoot zelf

Na een korte kennismaking met jullie en de kinderen pak ik mijn spullen uit en stap in waar jullie gebleven waren met jullie dag. Zaten jullie aan het ontbijt? Stonden jullie op het punt om boodschappen te gaan doen? Kwam oma net een bakkie doen? Het maakt niet uit, ik ga mee en maak foto’s. Je hoeft niet te poseren, je hoeft niet om me heen te lopen omdat je anders in beeld loopt: het is jouw huis. Doe wat je altijd doet en ik pas me aan om de beste foto’s te maken.

Ik ben niet onzichtbaar, dat zou niet eens lukken, met mijn 1,80m pas ik echt niet achter een plant. Ik speel met de kinderen, ik klets met jullie en samen lachen we om wat de kinderen nu weer uithalen. Soms kom ik dichtbij, soms ben ik wat verder weg, soms speel ik mee. Soms trek ik midden in een zin een sprintje omdat er wat gaat gebeuren, soms zit ik 10 minuten op 1 plek te wachten op het perfecte shot. Ga gewoon lekker je gang en ik beloof je: ik word niet onzichtbaar, maar mijn camera wel.

3. Selecteren en bewerken

Na afloop zet ik zo snel mogelijk alle foto’s op mijn computer én back-up. Ik heb ongeveer 3 weken nodig om alle foto’s (meer dan 1000!) uit te zoeken en te bewerken. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, maak ik de volledige selectie. Dus geen keuzestress voor jou. Ik maak van de mooiste foto’s het verhaal van de dag met een kop en een staart en zorg dat iedereen ongeveer evenveel vertegenwoordigd is in het album. Zodat het echt een album wordt van jullie allemaal.

4. Bestelsessie

Op de afgesproken datum kom ik de foto’s bij jullie thuis brengen. We kijken samen naar de slideshow op muziek en daarna hebben we ruim de tijd om de kleuren van het album te kiezen en andere producten te bekijken en bestellen. Ik neem een tas vol met fotoproducten mee van het beste fotolab van Europa. Ik kom expres bij jullie thuis, zodat je alles kunt zien en voelen en direct kunt testen in je eigen huis (hoe valt het licht erop, zou dit formaat passen?). Het scheelt je natuurlijk ook reistijd en het vinden van oppas voor de kinderen. Deze gezinsfotograaf heeft aan alles gedacht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken 😉

5. Jouw album is klaar!

Na de bestelsessie bij jou thuis maak ik zo snel mogelijk het definitieve album en eventuele wall art op en plaats de bestelling bij het beste fotolab van Europa. Dat zit helaas niet in Nederland, dus de verzending duurt wat langer dan 24 uur. Maar dan heb je ook wat… Ik laat het bij mij thuis bezorgen, zodat ik zeker weet dat alles helemaal in orde is en jij daar geen omkijken meer naar hebt. Ik pak alles daarna zorgvuldig weer in en laat je weten wanneer je je pakketje zult ontvangen.

Wat een fijne ervaring hebben wij met Melissa als fotograaf gehad. Ze is rustig, neemt de tijd om foto's te nemen, maar het belangrijkste ze laat je gewoon je gang gaan in je eigen huis zonder dat je het gevoel hebt dat er een extra persoon is. Onze dochter vond in Melissa direct al een fijn "speelmaatje". Normaal heeft ze de tijd nodig om de kat uit de boom te kijken, maar dit keer was dit niet nodig. De rust die Melissa uitstraalde en de aandacht die ze op een positieve manier kreeg, voelde voor onze dochter direct alsof er een gezellig persoon op bezoek was. Van de week hebben we het fotoalbum gekregen. Wat keken we uit naar dit moment! Het album is nog mooier dan we al hadden gedacht! Echt een mooi exemplaar om meerdere keren te pakken. Onwijs blij mee dus! De kwaliteit van de foto's ogen echt heel mooi en het papier wat we hebben uitgekozen past heel goed bij het album! Wij hebben gekozen voor een foto voorop het album. GEWELDIG! Echt glas en zo mooi om dit te kunnen kiezen. Wij zouden Melissa zeker aanraden als fotograaf bij je thuis!
Daniëlle
Moments in Life reportage

Voor wie is dit een geschikte gezinsshoot?

Voor drukbezette moeders, met jonge kinderen en een volle agenda. Voor vrouwen die midden in het leven staan, maar ook beseffen hoe snel die kleine momenten vervliegen. Je hebt een carrière, je wil ook nog sporten en tijd maken voor een sociaal leven (afgewisseld met heel welkome momenten van wijn en Netflix op de bank), maar bovenal wil je deze bijzondere tijd vastleggen voordat hij door je vingers glipt.

En weet je voor wie ook? Voor vaders die geen gezinsshoot willen. Die het maar gedoe vinden. Dit is de perfecte familieshoot voor hen. Weet je waarom? Ze hoeven zich niet om te kleden, ze hoeven nergens naartoe, ze hoeven niet de hele tijd te poseren en na afloop hebben ze tastbaar bewijs wat een ontzettend toffe vader ze zijn. Dus…wil jij al tijden een fotoshoot maar ziet je man het steeds niet zitten? Boek niet zomaar een familiefotograaf, maar een Day in the Life fotograaf.

Voor wie is dit geen geschikte fotoshoot?

Verwacht je een perfect gestylede lifestyle fotoshoot waarin je continu aanwijzingen krijgt hoe en waar te poseren? Dan is dit niet je shoot. Klik hier om naar portretfotografie te gaan.

Melissa heeft in een bijzondere periode van ons leven een prachtige reportage gemaakt. Wat Melissa's werk bijzonder maakt? Melissa maakt de niet alledaagse, dagelijkse foto's. Foto's in het moment zoals niet iedere fotograaf dat kan. Poseren is niet nodig, het lukt Melissa de dagelijkse momentjes -die je oh zo snel weer vergeet- mooi vast te leggen. Wil je een herinnering aan het dagelijkse leven voor later (of om te sturen naar een persoon die een tijdje aan de andere kant van de wereld is) dan kan ik je Melissa aanraden!
Sanne
Moments in Life voor uitgezonden militairen

Kies het pakket dat bij jullie past

Hieronder zie je mijn standaardpakketten voor familiefotografie. Wil je langer of korter? Eerst een keertje proberen? Of eindelijk ook zelf voorkomen in het fotoalbum van de zomervakantie? Kies wat bij je past. Staat dat er niet bij? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 4321 01 01 en dan bespreken we jouw persoonlijke wensen en maken samen een plan op maat.

Moments in Life

Duur: 3 uur fotografie plus 8 uur nabewerking, perfect voor een halve dag of een specifiek deel van jullie dag.

Inclusief €200 besteltegoed voor album upgrades, wall art en afdrukken

Hoogtepunten: leg de mooiste momenten van een specifieke activiteit of periode vast.

Zorgvuldige selectie van alle (1000!) foto’s.

Professionele, handmatige, nabewerking van ongeveer 40 foto’s.

Online Fotogalerij: een zorgvuldig geselecteerde collectie van prachtige beelden.

20×20 album: het verhaal van jullie dag in een album van de beste kwaliteit.

Portretten: op verzoek, altijd leuk voor opa en oma.

975

Day in the Life

Volledige Dag: Van ochtend tot avond, ik leg jullie hele dag vast.

Duur: 8 uur fotografie plus 18 uur nabewerking

Inclusief €200 besteltegoed voor album upgrades, wall art en afdrukken.

Authentieke Momenten: Geen poses, gewoon jullie leven zoals het is. Op z’n allermooist.

Zorgvuldige selectie van alle (3000!) foto’s.

Professionele, handmatige, nabewerking van ongeveer 100 foto’s.

Online Fotogalerij: Een uitgebreide collectie van de 100 mooiste foto’s van jullie dag.

30×30 album: Het verhaal van jullie dag in een album van de beste kwaliteit.

Portretten: op verzoek, altijd leuk voor opa en oma.

Extra uren bij te boeken tot 12 uur fotografie

Geen reiskosten: voor een reportage binnen Nederland.

Vanaf

1545

Holiday Life

Duur: van 3 uur tot 3 dagen fotografie, perfect voor jullie vakantie in binnen- of buitenland.

Inclusief €200 besteltegoed voor album upgrades, wall art en afdrukken.

Hoogtepunten: Iedereen op zijn best. En…iedereen op de foto.

Zorgvuldige selectie van alle (minimaal 1000!) foto’s

Professionele, handmatige, nabewerking van ongeveer 40 foto’s (per 3 uur fotografie).

Online fotogalerij: Een zorgvuldig geselecteerde collectie van prachtige beelden.

Album (20×20): Eindelijk een prachtig vakantiealbum (van topkwaliteit) waar iedereen in staat. Ook jij! En je hoeft het niet eens zelf te maken…

Portretten: op verzoek, altijd leuk voor opa en oma.

Vanaf

975

Family Life

Duur: van 3 uur tot 2 dagen fotografie, perfect voor een familiedag of -weekend.

Inclusief €100 besteltegoed, voor een prachtig familieportret aan de muur. Of kiezen jullie liever een album? Heb je gelijk een cadeau voor je ouders geregeld…

Hoogtepunten: Wat fijn om iedereen bij elkaar te zien. Nu vereeuwigd in een prachtig album.

Zorgvuldige selectie van alle (minimaal 1000!) foto’s

Professionele, handmatige, nabewerking van ongeveer 40 foto’s (per 3 uur fotografie).

Online Fotogalerij: Een zorgvuldig geselecteerde collectie van prachtige beelden.

Mini harmonica album 

Portretten: Minimaal een familieportret, verder op verzoek.

Vanaf

845

Baby’s eerste jaar

Duur: 3×3 uur fotografie.

Hoogtepunten: Het perfecte kraamcadeau! Van kraamtijd tot eerste verjaardag, je ziet je kindje groeien in dit album, Eerste lachje, eerste hapjes, eerste stapjes…

Inclusief €200 besteltegoed voor album upgrades, wall art en afdrukken. 

Zorgvuldige selectie van alle (minimaal 3000!) foto’s

Professionele, handmatige, nabewerking van ongeveer 120 foto’s.

Online Fotogalerij: Een zorgvuldig geselecteerde collectie van prachtige beelden, na iedere sessie aangevuld.

30×30 Album: Een album van de beste kwaliteit met alle geselecteerde foto’s van de 3 reportages. En je hoeft het niet eens zelf te maken… 

Extra service: Wil je ook eigen foto’s in het album? Kan gewoon! Ik wil ze ook nog voor je uitzoeken als het echt heftig is met slaaptekort 😉 

Portretten: op verzoek.

Vanaf

1945

Waarom kiezen voor een documentaire fotoreportage?

Pure authenticiteit: Geen gedoe met poseren of perfecte outfits of het hele huis opruimen. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, in jullie eigen omgeving.

Tastbare herinneringen: Foto’s die een verhaal vertellen. Jullie verhaal. Een waardevol document voor nu én voor later.

Rust en ontspanning: Geen stress of gedoe. De kinderen moeten niks. Je hoeft nergens op tijd te zijn. Ik ben er gewoon, en beweeg ontspannen met jullie mee, zodat jullie kunnen genieten van jullie dag.

**Benieuwd naar meer?**

Ik zou het geweldig vinden om jullie verhaal te vertellen. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Maak je geen zorgen meer over hoe snel de tijd voorbij vliegt. Leg die kostbare momenten vast met een Day in the Life of Moments in Life fotoreportage en geniet van het leven zoals het is – prachtig en onvergetelijk.

Op ons vakantieadres in Nederland is Melissa een dagje bij ons geweest. Het voelde meteen heel vertrouwd aan en we hebben voor de reportage een heel fijn en open gesprek gehad. Tijdens het maken van de foto's konden we helemaal onszelf zijn en deden we wat we altijd deden. Het resultaat van deze foto's is dan ook een prachtige afspiegeling van een "gewone" vakantiedag met ons gezin.
Kim
Holiday life

Veelgestelde vragen

Een Day in the Life reportage is een fotosessie die een hele dag van jullie gezinsleven vastlegt, van de vroege ochtend tot het moment dat de kinderen naar bed gaan. Het doel is om echte, ongeposeerde momenten van jullie dagelijkse leven vast te leggen, in plaats van geposeerde foto’s. Belangrijk is dat alle gezinsleden onderdeel zijn van de reportage. Vooral degene die thuis meestal de foto’s maakt.

Natuurlijk zet ik al mijn vaardigheden en materiaal in om er ook echt mooie foto’s van te maken die je niet zelf even met je smartphone maakt. 

 

Nee, dat is niet nodig! Juist niet zou ik zeggen. Het idee van een Day in the Life reportage is om jullie leven vast te leggen zoals het is, inclusief de rommel en chaos die daarbij hoort. Dit maakt de foto’s authentiek en uniek. Natuurlijk ga ik niet volop focussen op rommel in huis en weet ik als documentair fotograaf genoeg manieren om er omheen te fotograferen zodat het minder opvalt. Maar het leven met jonge kinderen is ook gewoon chaotisch, laten we niet doen alsof het niet zo is. Hoe meer de foto’s de werkelijkheid weerspiegelen, hoe waardevoller ze later zijn. 

Dat is heel normaal en geen enkel probleem. Ik ben ervaren in het werken met kinderen en weet hoe ik ze op hun gemak kan stellen. Dit is ook een belangrijke  reden waarom ik altijd een  intake doe. Zodat ook zij hun zorgen en wensen kunnen benoemen en ik kan uitleggen hoe een day in the life reportage werke en wat er allemaal (niet ) van ze verwacht wordt. Vaak vergeten ze na een tijdje zelfs dat ik er ben, waardoor ik hun echte, spontane momenten kan vastleggen.

En… meestal vinden de kinderen het na afloop zelfs jammer dat ik naar huis ga. Ik ben al regelmatig gevraagd om een welterustenkusje of een verhaaltje voor het slapengaan. 

Nee, jullie hoeven je routine niet aan te passen. Het gaat erom dat ik jullie dagelijkse leven vastleg, dus doe gewoon wat jullie normaal zouden doen. Als jullie verschillende activiteiten hebben, kies ik wat me het meest interessant lijkt om jullie terug te geven op beeld (tenzij jullie zelf een sterke voorkeur hebben, dan ga ik daar natuurlijk in mee). Dus ga gewoon naar de sport, boodschappen en opa en oma. Hoe meer jullie je normale routine doen, hoe herkenbaarder de foto’s later zijn.

 

Het kan handig zijn om je kinderen van tevoren te vertellen dat er iemand komt om foto’s te maken van jullie dag. Vertel ze dat er iemand op visite komt die ook een grote fotocamera bij zich heeft om mooie foto’s van jullie te maken. Maar dat ze daar niets speciaals voor hoeven doen. Misschien kunnen ze vast bedenken wat ze me willen laten zien, hun kamer? Favoriete kroel of speelgoed? Leg er vooral geen druk op. De haartjes hoeven niet perfect, er mag best een vlek op dat shirt zitten en niet op tijd klaar? Geen punt, maak ik gewoon foto’s van hoe je helpt met aankleden. Had je die al?

 

Draag wat jullie normaal gesproken zouden dragen. Het gaat erom dat de foto’s een echte weerspiegeling van jullie leven zijn, dus draag kleding waarin jullie je comfortabel voelen. Liefst jullie lievelingskleding. Heerlijk voor de kinderen om die later nog eens terug te zien als je er al een tijde uitgegroeid bent.

Vooral niet allemaal dezelfde kleur broek en shirt. Tenzij jullie altijd jullie kleren op elkaar afstemmen. Dan wel natuurlijk. 

Liever niet: fluorescerende kleuren, grote teksten, rood en fijne streepjes. 

Onverwachte momenten zijn vaak de meest waardevolle en maken deel uit van het echte leven. Of het nu een huilbui, een ongelukje of iets anders is, ik ben er om alles vast te leggen. Deze momenten maken de reportage juist authentiek.

 

Mijn doel is om beelden te leveren waar jullie blij mee zijn. Als er specifieke zorgen of opmerkingen zijn, bespreek ik deze graag met jullie. Samen kijken we naar een oplossing.

Voor je boekt, kijk of mijn stijl van fotografie en bewerken bij jullie past. Want dit is de stijl waarin ik ook jullie foto’s ga maken en bewerken. Zijn we geen match? Dat kan natuurlijk. Beter om dat nu te beslissen dan achteraf ontevreden te zijn. Ik help je graag verder in je zoektocht naar een fotograaf die wel bij jullie past. 

 

Ik respecteer jullie privacy volledig. De foto’s worden alleen gebruikt voor mijn portfolio of sociale media als jullie daar expliciet toestemming voor geven. Anders blijven de foto’s privé en alleen voor jullie.

Alle foto’s op deze pagina zijn gepubliceerd met expliciete toestemming van de families. 

 

Het is aan te raden om minstens een paar weken tot een maand van tevoren te boeken, vooral voor weekenden en vakanties, aangezien mijn agenda snel vol raakt.

Is er spoed bij vanwege familieomstandigheden, bel me (06 43 21 01 01) en ik kijk wat ik voor jullie kan betekenen. Kan ik zelf niet, dan heb ik nog een netwerk van collega’s die ik voor je kan contacteren. 

 

Ik fotografeer zowel grote als kleine momenten, van speciale activiteiten tot alledaagse interacties. Het doel is om een volledig en authentiek beeld van jullie dag te geven, inclusief de details die jullie misschien zelf over het hoofd zien. Door mijn ervaring als moeder én fotograaf weet ik welke momenten je later het meest dierbaar zijn. Ik zorg ervoor dat die er sowieso in zitten. Daarnaast luister ik altijd heel goed naar de gesprekken gedurende de reportage. Ook daar haal ik veel richting uit. 

 

Hoewel een Day in the Life reportage zich richt op spontane en ongeposeerde momenten, sta ik open voor suggesties. Als er bepaalde foto’s zijn die jullie graag willen, zoals een familieportret, kunnen we dat zeker doen.

Wat ik wel belangrijk vind, is dat jij je tijdens de reportage een keer niet hoeft bezig te houden met de foto’s, maar dat je juist helemaal op kunt gaan in het moment, zonder de druk te voelen om geen momenten te missen. Daarom bespreek ik speciale wensen het liefst tijdens de intake. 

Jullie leven is in kleur. Jullie herinneringen geef ik je daarom in het album en de slideshow ook terug in kleur. Sommige foto’s zijn echter ook prachtig in zwart wit. Die  bewerk ik daarom nog een keer apart en kun je als afdruk of wall art bijbestellen.

Ik ben getraind om met verschillende lichtomstandigheden te werken en beschik over een professionele camera en lichtgevoelige lenzen om in donkere omgevingen te fotograferen. Licht en donker geeft ook een specifieke sfeer aan een reportage. In de winter zal ik bijvoorbeeld juist de sfeer van de kerstverlichting met aanwezig licht fotograferen.

Een Day in the Life reportage draait om het vastleggen van het dagelijks leven, ongeacht de activiteiten. Gewone momenten zoals samen ontbijten, spelen in de tuin of een wandeling maken, zijn naar mijn mening minimaal net zo waardevol als speciale activiteiten die je maar 1x doet. 

De bestelsessie duurt meestal tussen de een en twee uur. We nemen de tijd om de foto’s te bekijken, het album te ontwerpen en eventuele extra producten te selecteren. Ik neem veel voorbeelden mee, zodat je alle materialen kunt voelen en verschillende afmetingen thuis gelijk kunt testen aan je eigen muur.

Hoewel mijn specialiteit fotografie is, maak ik tijdens veel reportages ook stukjes video en neem ik audio op (bijvoorbeeld als er wordt voorgelezen of gezongen). Hiervoor geldt een meerprijs ivm de extra uren editing. Laat me weten als jullie hierin geïnteresseerd zijn.

Ook een volledige day in the life film is mogelijk. Neem contact op voor een offerte op maat via het contactformulier of op 06 43 21 01 01

Ik reis graag voor reportages, dus een internationale fotoshoot is zeker mogelijk. Er kunnen extra kosten zijn voor reis en verblijf, die we vooraf kunnen bespreken.

Meerdere locaties zijn geen probleem en kunnen de variëteit en het verhaal van de dag versterken. Dit kan van tevoren worden besproken zodat we de dag optimaal kunnen plannen.

Kennismaken

Wat leuk! vul het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Summarize your business so the visitor can learn about your offerings from any page on your website.

Get In Touch

123 Main Street
New York, NY 10001

© 2024 All Rights Reserved.