Juli Actie Day in the Life

Onvergetelijke Herinneringen met een Betekenisvolle Bijdrage

Stel je eens voor: een dag vol liefde, plezier en kostbare momenten met je dierbaarsten, vastgelegd door een getalenteerde gezinsfotograaf die tot in haar tenen voelt hoe belangrijk het is om herinneringen te koesteren. Maar… deze reportage gaat verder dan alleen het vastleggen van mooie beelden. Het is een kans om anderen te helpen en iets te betekenen voor families die te maken hebben met de verwoestende impact van kinderkanker.

Ik ben Melissa Muilwijk,  gezinsfotograaf met een missie. Mijn persoonlijke verhaal heeft mij gevormd tot wie ik vandaag ben. Wij zijn ons zoontje van 4 verloren aan kinderkanker, een hartverscheurende realiteit die mij er nog meer dan eerst toe heeft aangezet om een verschil te maken. Daarom bied ik in de maand juli, de maand van Imres verjaardag, een bijzondere versie van mijn “Day in the Life Reportage” aan. Een unieke kans om je gezin vast te leggen en tegelijkertijd het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te steunen.

Wanneer je een “Day in the Life Reportage” boekt, maken we er niet alleen een onvergetelijke dag van voor jou en je gezin, maar draag je ook bij aan de belangrijke strijd tegen kinderkanker. Maar dat is niet alles. Als dank voor je steun ontvang je een speciaal geschenk:  een prachtige metalen print of acryl print van een door jou gekozen foto uit de reportage. Zo kun je deze bijzondere herinnering voor altijd koesteren en delen met je dierbaren.

Wat kun je verwachten tijdens de “Day in the Life Reportage”? Ik leg de momenten vast die jouw gezin uniek maken. Van het gezinsontbijt op zondagochtend tot de buitenspeelavonturen in de middag, en van de door lego ontplofte woonkamer tot het laatste kusje voor het slapengaan. Je dagelijkse leven wordt omgezet in tijdloze beelden die je keer op keer zullen raken.

Bovendien kun je erop vertrouwen dat jouw investering een verschil zal maken. Tien procent van het bedrag dat je besteedt aan de reportage zal worden gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, waar ze zich met hart en ziel inzetten voor  het vinden van genezing voor kinderen met kanker en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Wees een inspiratiebron voor anderen en help mee aan deze belangrijke missie. Door een “Day in the Life Reportage” te boeken, maak je niet alleen waardevolle herinneringen met je gezin, maar draag je ook bij aan de toekomst van vele kinderen en hun families.

 Boek vandaag nog je “Day in the Life Reportage” en laat je hart spreken. Samen kunnen we een wereld van verschil maken.

 

Met warme groeten,

Melissa

Meet your photographer

MELISSA

Vrolijk, enthousiast, altijd vol ideeën en niet snel uit het veld te slaan. Het glas is standaard half vol. Ik ben een echte theeleut, al lust ik ook een wit wijntje op zijn tijd. Recepten uitzoeken en koken vind ik leuk om te doen, daarna gezellig tafelen nog meer. Ik heb een kast vol kookboeken, maar het zijn er nooit genoeg.

Mijn moeder had vroeger echt niet gedacht dat ik het geduld zou hebben om creatieve dingen te doen. Maar ik heb (ook tot mijn eigen verbazing) inmiddels al heel wat haakprojecten afgerond en de lijst met projectjes die ik nog wil maken wordt alleen maar langer.

Ik houd van de natuur: aanrommelen in de kas in onze achtertuin, wandelen in de bergen en de kalmte van mijn favoriete land Zweden.

Fotograaf gezinsfotograaf Melissa Muilwijk
Vakantieshoot, vakantie, strand, fotoshoot vakantie

Boek je reportage

Laat hierboven je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Moments in Life

Moments in Life

Dagdeel
745
 • 3 uur fotografie
 • Album 20x20
 • Slideshow op muziek
 • 10% gaat naar onderzoek tegen kinderkanker
 • Exclusief reiskosten
 • Cadeau:20x30 metal of acryl print
Day in the Life

Day in the Life

Hele dag
1245
 • 8 uur fotografie
 • Album 20x20
 • Slideshow op muziek
 • 10% gaat naar onderzoek tegen kinderkanker
 • Exclusief reiskosten
 • Cadeau:20x30 metal of acryl print