Jouw levensfotograaf

Het gaat om die kleine momenten die later het meest bijzonder blijken te zijn van allemaal. Van geboorte tot afscheid. Van de eerste kusjes en kroeltjes tot de laatste zoen. In al die kleine momenten zit zoveel liefde.

Vaak realiseer je je later pas hoe belangrijk deze momenten geweest zijn en heb je misschien spijt dat je ze niet hebt vastgelegd.

Laat mij deze herinneringen voor je vastleggen in een prachtig album, zodat je ze voor altijd dicht bij je hebt.

Gezin en familie

Van een dagdeel tot een heel jaar: ik maak jullie herinneringen onvergetelijk.

Afscheid en uitvaart

De laatste momenten die nooit meer terugkomen. Laat mij jullie liefde voor altijd vastleggen.

Workshops en mentoring

Zelf betere foto's maken van je gezin? Ik help je!

 

Albums en wall art

Geen omkijken meer naar jouw baby album, vakantieslideshow of wall art. Ik maak het voor je.

Wat anderen zeggen

Meet your photographer

MELISSA

Vrolijk, enthousiast, altijd vol ideeën en niet snel uit het veld te slaan. Het glas is standaard half vol. Ik ben een echte theeleut, al lust ik ook een wit wijntje op zijn tijd. Recepten uitzoeken en koken vind ik leuk om te doen, daarna gezellig tafelen nog leuker. Ik heb een kast vol kookboeken, maar het zijn er nooit genoeg.

Mijn moeder had vroeger echt niet gedacht dat ik het geduld zou hebben om creatieve dingen te doen. Maar ik heb (ook tot mijn eigen verbazing) inmiddels al heel wat haakprojecten afgerond en de lijst met projectjes die ik nog wil maken wordt alleen maar langer.

Ik houd van de natuur: aanrommelen in de kas in onze achtertuin, wandelen in de bergen en de kalmte van mijn favoriete land Zweden.

Fotograaf gezinsfotograaf Melissa Muilwijk

Mijn missie

Het overlijden van ons zoontje heeft mij een nog bewustere fotograaf gemaakt.

Met hart en ziel werk ik eraan om mensen de herinneringen te geven die zo belangrijk voor ze zijn. Ik stop er alle liefde in om moeders te laten zien hoe belangrijk ze zijn in het gezin en om kinderen te laten zien hoe veel er van ze gehouden wordt. Zowel door hen te fotograferen als door mensen te leren zelf hun gezin te fotograferen.

Liefde en veerkracht zijn mijn thema’s bij alles wat ik doe. Ook in mijn vrijwilligerswerk als fotograaf voor stichting Tutu en in mijn Project Thuisfront, voor gezinnen van uitgezonden militairen.