Jouw jaar in beeld

Jouw jaar in beeld – waar herinneringen tot leven komen

Jouw jaar in beeld – Herinneringen voor het leven

Ben je klaar om het komende jaar onvergetelijk te maken?

Stel je voor, elk weekend krijg je een speciale opdracht, een kans om het unieke van jouw gezin vast te leggen. Van liefdevolle knuffels tot stoere avonturen, alles komt aan bod. Dit wordt jouw jaar vol kostbare herinneringen.

Wat kun je verwachten?

  • 52 unieke opdrachten: Iedere week ontvang je een nieuwe opdracht die je uitdaagt om het moment vast te leggen. Of het nu een glimlach, een knuffel, of een avontuurlijke buitenexpeditie is, je gaat foto’s maken zoals je niet eerder hebt gedaan.
  • Deskundige tips: Elke opdracht wordt vergezeld door waardevolle tips om je te helpen de perfecte foto te maken. Je zult versteld staan van je eigen fotografische vaardigheden.
  • Optionele feedback: Wil je jouw foto’s naar een hoger niveau tillen? Stuur ze naar mij voor professionele feedback. Leer en groei als fotograaf, terwijl je kostbare momenten vastlegt.

Waarom “Jouw jaar in beeld”?

Omdat jouw gezin uniek is, verdienen jullie unieke herinneringen. Samen bouwen jullie aan een schat vol liefde, gelach en avonturen. Deze momenten zijn te waardevol om verloren te laten gaan.

Investeer in jezelf en je gezin. Leg de magie van het dagelijks leven vast en beleef die momenten keer op keer.

Dit is jouw kans om een jaar vol liefde, verbinding en avontuur vast te leggen. 

Jouw jaar in beeld begint hier

Melissa-Muilwijk-Fotografie-5620

Create your memories

€37

Een jaar lang iedere week een originele opdracht.

Neem contact op om je aan te melden of voor meer informatie.Aanmelden

Melissa-Muilwijk-Fotografie-5737

Master your moments

€97

Een jaar lang Iedere week een originele opdracht en iedere maand persoonlijke tips en feedback op je foto’s.

Meld je nu aan!Aanmelden

Wat anderen zeggen

Meteen bij de eerste ontmoeting vielen de zenuwen van me af. Wat een supergezellig warm mens is Melissa! De kids liepen met haar weg en ze voelde meteen vertrouwd.
De foto’s zijn prachtig geworden, echt zoals wij zijn.
Elfie
Elfie
Ondanks dat ik het wel een beetje spannend vond was het vanaf moment één heel natuurlijk dat Melissa er was. Het was alsof we haar al langer kenden. Onze 3 kinderen waren ook meteen vertrouwd met Melissa. We hebben echt hetzelfde gedaan als we normaal gesproken zouden doen en daardoor zijn de foto’s ook echt en spontaan geworden. We zijn ontzettend onder de indruk van de prachtige foto’s, de mooie lichtinval en ze heeft momenten tussen mijn kinderen op de gevoelige plaat gelegd zonder dat ik dat had meegekregen. Melissa heeft echt passie voor fotografie en dat zie je terug in haar werk. Het boek is prachtig geworden, een hele mooie kwaliteit. Hier gaan we nog vaak in kijken en met een brede glimlach aan terugdenken. Ik ben erg dankbaar dat ik deze foto’s heb mogen krijgen en voor onze kinderen zal dit ook zeer waardevol zijn.
Harriëtte
Harriëtte
Wat een leuke ervaring! Mijn zoontje was al snel vriendjes met Melissa waardoor hij gewoon zijn gang kon gaan. Erg leuk eindresultaat en een keer foto’s waar ik zelf ook op sta. Bedankt en zeker een aanrader!
Esmé
Esmé
Dit was mijn eerste ervaring met Day in the Life fotografie. Omdat er niet geposeerd hoeft te worden, was zelfs mijn man enthousiast! Ook onze kinderen voelden zich verrassend snel op hun gemak bij Melissa. Hierdoor is het een hele mooie en pure reportage geworden van een ‘normale’ zondag met ons gezin. Kleine intieme momenten die het waard zijn om vastgelegd te worden. Met als eindresultaat een serie prachtige foto’s om nog heel lang te koesteren. Een fotoshoot om jezelf en je gezin te gunnen!
Astrid
Astrid
Op een vrijdagochtend komt Melissa bij ons aan in Nijmegen. Het is tijd voor de familyshoot! Vooraf hadden we afgesproken dat we gezellig naar een natuurtuin om de hoek zouden wandelen en Melissa zou dit vastleggen. Het is een vast ritueel van ons geworden en de meiden vinden het heerlijk. Ik vond dat Melissa dit echt heel leuk deed. We waren echt met de meiden bezig en Melissa deed heel stilletjes haar werk op de achtergrond. Af en toe liep ze met ons mee alsof ze bij het gezin hoorde en zo voelde het ook. De meiden waren ontspannen en wij ook. Het zijn dan ook prachtige foto’s geworden vol mooie herinneringen. Ik ben er echt heel blij mee en vind het een geniaal concept. Keep up the good work!
Christel
Christel
Previous
Next

Meet your photographer

MELISSA

Vrolijk, enthousiast, altijd vol ideeën en niet snel uit het veld te slaan. Het glas is standaard half vol. Ik ben een echte theeleut, al lust ik ook een wit wijntje op zijn tijd. Recepten uitzoeken en koken vind ik leuk om te doen, daarna gezellig tafelen nog leuker. Ik heb een kast vol kookboeken, maar het zijn er nooit genoeg.

Mijn moeder had vroeger echt niet gedacht dat ik het geduld zou hebben om creatieve dingen te doen. Maar ik heb (ook tot mijn eigen verbazing) inmiddels al heel wat haakprojecten afgerond en de lijst met projectjes die ik nog wil maken wordt alleen maar langer.

Ik houd van de natuur: aanrommelen in de kas in onze achtertuin, wandelen in de bergen en de kalmte van mijn favoriete land Zweden.

Fotograaf gezinsfotograaf Melissa Muilwijk

Mijn missie

Het overlijden van ons zoontje heeft mij een nog bewustere fotograaf gemaakt.

Met hart en ziel werk ik eraan om mensen de herinneringen te geven die zo belangrijk voor ze zijn. Ik stop er alle liefde in om moeders te laten zien hoe belangrijk ze zijn in het gezin en om kinderen te laten zien hoe veel er van ze gehouden wordt. Zowel door hen te fotograferen als door mensen te leren zelf hun gezin te fotograferen.

Liefde en veerkracht zijn mijn thema’s bij alles wat ik doe. Ook in mijn vrijwilligerswerk als fotograaf voor stichting Tutu en in mijn Project Thuisfront, voor gezinnen van uitgezonden militairen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.